КОНТАКТ

PARK LAKESIDE HOTEL


Парк Лејксајд Хотелот и сите луѓе кои се грижат за вашата охридска бајка ви се достапни 24/7. Одговорот на сите ваши прашања за основни и специфични информации за нашите услуги е на само клик од вас. Вашето ултимативно задоволство е наш императив! Ви благодариме на довербата!Наум Охридски 10а, 6000 ОХРИД, РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

+389 46 284 284; +389 46 287 000

contact@parklakesidehotel.com

info@parklakesidehotel.com